Ajdov vzglavnik

ajdov vzglavnikKakšen je vaš spanec? Čutite bolečine in nelagodno počutje? Imate glavobole? Morebiti migreno? Mogoče alergijo? Je vaš vzglavnik neudoben in se ne prilega vaši glavi? Vam ne nudi dovolj opore in ne ohranja oblike? Moti vaš miren spanec, ipd.? Ali veste, kako močno vlogo ima vzglavnik na vaš spanec? Da se v določenih materialih ustvarjajo idelani pogoji za razvoj mikroorganizmov, ki povzročajo razne alergije in nasploh delujejo slabo na vaš spanec. Potem je rešitev za vas ajdov vzglavnik.

Ajdov vzglavnik je napolnjen s termično obdelanimi ajdovimi luščinami, katere so trikotne oblike in zagotavljajo pozitivno prevajanje energije. Lastnost ajdovih luščin je, da so dober prevodnik toplote, zato tudi izjemna lastnost odvajanja vlage. Prednost tega vzglavnika je tudi anatomsko prileganje. Ne glede na pritisk, bo ajdov vzglavnik ohranil obliko in tako nudil oporo celoten čas spanja. Zaradi česar se boste zbudili spočiti. Ker pa je, zaradi ajdovih naravnih luščin vzglavnik izjemno zračen, je odlična rešitev za boj proti alergijam, saj ne ustvarja pogojev, da bi se te lahko povzročile oziroma ustvarile. Vitamin P ali rutin v ajdovih luščinah deluje virustatično in antimikrobno.

Velika prednost je mikro masaža glave in vrata, ker se luščine v vzglavniku prosto gibajo in se tako spodbuja prekrvavitev. Vse to pa vpliva na odpravljanje bolečin. Nič več migrene in nič več glavobola!

Imate težave z nespečnostjo? Potem je ajdov vzglavnik odlična rešitev za vas, zaradi svojega naravnega delovanja.

Kakorkoli in ne glede na vaše težave spanca oziroma otežen spanec, zelo zanimivo je dejstvo, da nanj veliko vpliva tudi sam vzglavnik. Tako enostavna rešitev? Res je, pomembna je prava izbira le tega. Pomembno je, da se zavedamo, da na spanec vpliva vzglavnik, spanec pa vpliva na kvaliteto življenja. In, zakaj bi se odrekli možnosti za zdrav spanec in tako ne želeli vplivati na zdrav način življenja? Malenkostno vendar učinkovito!

Leave a Reply

Your email address will not be published.