Ali ima serum za rast trepalnic stranke učinke?

Mnogi lepotni postopki, ki nam pomagajo ustvariti lepši videz trepalnic, prinašajo mnoge stranske učinke. Zato se pogosto vprašamo, ali je sploh vredno potrpeti in tvegati. Na tehtnico postavljamo vse pozitivne učinke na trepalnice in potencialne stranske učinke. Sprašujemo se celo, ali je podaljševanje trepalnic brez stranskih učinkov sploh mogoče. Primerjali smo dve najbolj priljubljeni metodi in ugotovili, da samo serum za rast trepalnic podaljša vaše trepalnice brez draženja in pekočega občutka v očeh.

Umetne trepalnice uporabljate z močnim lepilom, s katerim sintetične trepalnice na plastičnem ali silikonskem traku prilepite na veko, tesno ob trepalnicah. Včasih se lahko zgodi, da se vam lepilo razlije in uide med vaše naravne trepalnice. Zato se pri odstranjevanju umetnih trepalnicah hitro pripeti, da med neprevidnim odstranjevanjem izpulite tudi kakšno svojo trepalnice. Redna uporaba povzroča tudi, da so trepalnice na dolgi rok bolj krhke in šibke, zato se hitreje lomijo.

Če primerjamo serum za rast trepalnic z umetnimi trepalnicami, je takoj očitno, da ima serum ravno obraten učinek. Serum za rast trepalnic ne povzroča prav nobene škode na trepalnicah, saj jih neguje in okrepi. Zato jim redna uporaba samo koristi.

Prav tako podaljševanje trepalnic s podaljški lahko pusti grde posledice. Podaljški ne izpadejo enakomerno in ko izpadajo z izredno močnim lepilom potegnejo s seboj tudi cele čopke vaših trepalnic, zato lahko izgledajo precej oskubljeno, ko vsi podaljški izpadejo.

Še dobro, da obstaja serum za rast trepalnic, ki lahko popravi stanje in spodbudi rast trepalnic tudi na mestih, kjer so vam trepalnice izpadle. Včasih se zgodi tudi, da uporabnice podaljškov trepalnic doživijo tudi alergijsko reakcijo na lepilo, ki ga kozmetičarke uporabijo za pritrditev podaljškov na vaše trepalnice. Gre namreč za sintetična lepila, ki so zelo agresivna in močna. Tako da lahko kemikalije v lepilu razdražijo vaše oči in nežno kožo okrog oči. To se vam ne bo zgodilo, če uporabite serum za rast trepalnic, ki vsebuje samo naravne in klinično testirane sestavine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *