Aparat za varjenje za hobby uporabo

V Sloveniji je kar nekaj ponudnikov varilnih aparatov za profesionalno uporabo in tudi za t. i. hobby uporabo. Eno od podjetij, ki jih ponuja, je tudi znano in priljubljeno podjetje Metal Mikulić iz Radomelj. Podjetje ponuja električno orodje, ročno orodje, vse za varjenje, agregate, brusilne materiale, gradbeno opremo ter še kaj. Varilni aparati so njihova prioriteta.

V podjetju Metal Mikulić imajo torej veliko izbiro varilnih aparatov za profesionalno uporabo zelo priznanih proizvajalcev, predvsem za t. i. obžigalno varjenje. Svojim kupcem nudijo varilne aparate naslednjih proizvajalcev: Lincoln Electric, Varstroj, Deca ter varilne aparate proizvajalca Iskravar. 

Njihovi varilni aparati so namenjeni za naslednje vrste varjenj: MMA varjenje, TIG varjenje, MIG/MAG varjenje.

Poleg profesionalnega orodja v povezavi z varjenjem pa podjetje ponuja tudi hobby orodje, torej orodje, ki ga uporabljamo v prostem času in od nas ne zahteva pretirane strokovnosti. To je aparat za varjenje za hobby uporabo. Seveda se aparat za varjenje za hobby uporabo ne more kosati z aparati, ki se uporabljajo za profesionalno uporabo. Temu primerna je potem seveda tudi cena. Aparati za varjenje za hobby uporabo so bistveno cenejši.

Na spletni strani podjetja Metal Mikulić si lahko torej ogledate tudi aparate za varjenje za hobby uporabo. Vsak varilni aparat posebej je predstavljen tako, da je poleg fotografije navedena še cena ter vse tehnične lastnosti. Varilni aparati so torej predstavljeni več kot nazorno.

Kljub temu, da so nekateri varilni aparati uporabni samo za hobby, so še vedno zelo kvalitetni. O tem se lahko prepričate v podjetju, ki vam bo odgovorilo na vsa vprašanja v povezavi s takimi aparati.

Varilni aparati vas čakajo v podjetju Metal Mikulić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *