Apartmaji Kranjska Gora

apartma-kranjska-goraKranjska Gora je znamenito turistično in zimskošportno središče, ki ga čez leto obišče vse več Slovencev, kot tujcev. Novo zgrajeni del Kranjske Gore, ki stoji tik poleg starega jedra je večinoma namenjen turistom, saj se le tu nahajajo hotelska naselja ter razna počitniška stanovanja in hišice namenjene družinam, posameznikom, celo parom. Če želite najeti apartma v Kranjski Gori, obiščite spletno stran http://www.krgora.com.

Tu najdemo še rekreacijske objekte, trgovine in žičnice z smučarskimi progami ter omrežja kolesarskih in peš poti.Prav te dejavnosti lahko obiskovalci, ki bivajo v apartmajih v sami Kranjski Gori izkoriščajo v sami okolici Kranjske Gore čez celo leto, ne glede na letni čas.

Poleg tega največja zasedenost apartmajev prihaja z zimo, saj Kranjska Gora je v zimskem obdobju prizorišče pomembnih mednarodnih smučarskih tekmovanj, ki se vrstijo vse od alpskega smučanja na Vitrancu pa vse do smučarskih skokov v Planici.

V času poletnih mesecev, je najbolj popularno planinarjenje in alpinizem, vodni športi kot so vožnja s kajakom, kanujem ali rafing po reki Soči, golf, kolesarjenje in ribolov.

Poleg tega se lahko obiskovalci udobnih apartmajev, ki ležijo na čudovitih lokacijah z pogledom na okoliške hribe se tudi naužijejo svežega gorskega zraka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *