Prevajanje po konkurenčnih cenah

Prevajanje (za več informacij kliknite na http://www.multilingual.si/sl/prevajanje) je precej razširjena storitev, vendar pa je zelo pomembno, koga izberete. Prevajalska agencija mora namreč imeti dober sloves in mora sodelovati s profesionalnimi kadri, ki nimajo le ustrezne izobrazbe, temveč se lahko pohvalijo tudi z veliko izkušnjami z različnimi zahtevnimi projekti.

Podjetje Multilingual vam vse to zagotavlja na enem mestu, saj ekipa več kot 500 prevajalcev nudi kakovostno prevajanje v kar 30 jezikov. Naše cene so med najugodnejšimi na trgu, hkrati pa jamčimo za vrhunsko kakovost.

Prevajanje je po eni strani veščina, po drugi strani pa tudi ustvarjalen proces, pri katerem je pomembno odlično poznavanje delovanja in kulture ciljnega jezika. Mnogi med našimi prevajalci živijo in delajo v tujini, tako da so popolnoma v stiku s primarno kulturo in poskrbijo, da prevedene besede jasno predajo sporočilo in tudi v ciljnem jeziku zadenejo bistvo.

Izpolnjujemo obljube

Vedno si prizadevamo, da strankam zagotovimo kar največ. Ob prvem naročilu avtomatsko pridobite 10 % popust, da se prepričate, zakaj smo prava izbira. Dodatne popuste nudimo tudi študentom, brezposelnim in našim stalnim strankam, saj smo ponosni vedno, kadar se k nam vrnete zadovoljni.

Za ugodne cene pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *