Apartmaji Rovinj

Ponudba apartmajev v Rovinju (svoj apartma si lahko izberete na strani http://www.apartmaji-rovinj.com/) je namenjena vsem, ki si želijo občutiti ta ribiški duh in dopustovati v pravi morski idili. Nameščeni so tako v centru mesta, kot tudi na nekoliko mirnejših lokacijah, oddaljenih od vsakodnevnega vrveža. Apartmaji Rovinj so sodobno opremljeni, običajno imajo tudi televizor ali celo LCD televizor, klimatsko napravo, nekateri pa imajo pred poslopjem celo bazen.

Kmalu se bodo pričeli dopusti in vsi že vsi že komaj čakamo, da bomo lahko vsaj malo odklopili možgane od napornega vsakdana. Vsakdo, ki si to lahko privošči, bo zagotovo vsaj za kakšen dan, če ne teden ali štirinajst dni, pustil vse obveznosti in se odpravil nekam na morje, v brezdelje in poležavanje. Najzgodnejši imajo že vse rezervirano in načrtovano, eni v hotelih, eni v kampih, nekateri pa v apartmajih.

Kdor dopustuje na Hrvaškem, ob Istrski obali, je zagotovo že kdaj obiskal Rovinj. Rovinj je čudovito mesto ob Istrski obali, v katerem je še danes prisoten ribiški duh, saj so ob obali in tudi v samem centru mesta še danes nameščene številne ribiške ladje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *