Korekcijska očala

korekcijska očala optikaVse večja populacija ljudi se srečuje s problemom slabšega vida, ki se kaže v kratkovidnosti ali daljnovidnosti. Očala niso zgolj modni dodatek, ampak zaželjen spremljevalec na vsakem koraku, saj vam znova pričarajo jasnejši pogled na svet. korekcijaska očala so nepogrešljiva tudi pri delu za računalnikom. V naši poslovalnici vam ponujamo korekcijska očala priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah, ki vas bodo navdušila in izboljšala kvaliteto vašega vida.

Ob izbiranju ustreznih korekcijskih očal morate upoštevati izmerjeno dioptrijo pri priznanem optiku ter izbrati ustrezen okvir za korekcijska stekla. Okvirji so lahko narejeni iz različnih materialov, kot so na primer plastika, kovina ali titanium, prav tako so lahko različnih oblik. Vzemite si čas in izberite tiste, ki najbolje pristajajo obliki vašega obraza in v katerih se počutite najbolje. Lahko si preberete tudi smernice o tem, katere oblike očal se najbolje podajo na posamezne oblike obraza. Pri izbiri vam bomo z veseljem pomagali v naši poslovalnici.

Pomembno je tudi vedeti kdaj boste vaša nova korekcijska očala nosili. Odločate se lahko med očali namenjenimi za branje, za branje z razširjenim vidnim poljem, bifokalnimi očali za na daljavo in bližino ali progresivnimi očali. Slaba lastnost bifokalnih očal je jasno vidna linija med prehodoma. Progresivna očala tega prehoda nimajo, omogočajo izostren vid na vse razdalje, kar zagotavlja najboljšo možno rešitev za slabovidnost.

V primerjavi s kontaktnimi lečami so korekcijska očala še zmeraj bolj optimalna odločitev, saj ne dražijo oči in ne povzročajo solzenja ob uporabi. Prav tako je nadeti očala enostavneje in hitreje, kakor vstavljanje in odstranjevanje leč, ob čemer morate biti zelo previdni in natančni. Pri nošenju očal je potrebne le nekoliko več pazljivosti pri raznih športnih dejavnostih. Tudi težavo z rosenjem stekel v hladnejšem letnem času lahko odpravite na zelo preprosti način.

Z jasnejšim pogledom v svet z vašimi novimi korekcijskimi očali se boste počutili boljše in mlajše.

Leave a Reply

Your email address will not be published.