Krema proti gubam

krema-proti-gubamDanes na trgu obstaja množica izdelkov proti staranju, ki obljubljajo čudežne rezultate. Ta krema proti gubam bo izbrisala vse gubice v nekaj dneh, druga krema proti gubam bo učvrstila vašo kožo, tretja bo napela poteze obraza … Vse to lahko povzroči neznosno zmedo, zaradi katere ženske ne vedo, kaj točno pričakovati in na katere znake staranja ima krema proti gubam sploh vpliv. Dobra krema proti gubam najprej poskrbi za izboljšan tonus kože. To pomeni, da se izenači ten in izboljša tekstura kože. Vaša koža postane zdrava in voljna. Povrne se ji mladosten sijaj.

To je prvi znak, da vaša krema proti gubam zares deluje. Vendar če obljublja učinek na gube, ne moremo mimo teh. Izdelki proti staranju pozitivno vplivajo na zmanjšanje drobnih linij in gubic, ki so ponavadi znak splošnega staranja in izgube kolagena v telesu.

Take gubice se pojavijo okrog oči ali ustnic. Ker je tu koža zelo tanka in občutljiva, je potrebno izbrati kakovosten anti-aging izdelek. Zato vam priporočamo, naj vaša izbrana krema proti gubam vsebuje izključno naravne in klinično testirane sestavine, ki delikatne kože okrog oči in ustnic ne bo dodatno dražila. Na obrazu boste opazili tudi izrazne gube, ki nastanejo zaradi določene mimike in ponavljanja določenih izrazov na obrazu. Pomislite na vertikalne gube med obrvmi, ki nastanejo zaradi mrščenja, ali smejalne gubice, ki nastanejo seveda zaradi nasmehov. Za zmanjšanje izraznih gub je pomembno, da vaša krema proti gubam vsebuje vlažilne sestavine, ki bodo obnovile zaloge vlage v vaši koži.

Najdlje časa pa nastajajo globoke gube, ki se zarežejo v poteze vašega obraza in ustvarijo utrujen, žalosten videz. Ker so potrebovale zelo dolgo časa za nastanek, tudi tretma globokih gub zahteva poseben pristop. Prepričajte se, da vaša krema proti gubam vsebuje sestavine, ki so tako obdelane, da prodrejo pod povrhnjico in v globljih plasteh hidrirajo kožo od znotraj navzven.

Samo tako bo krema proti gubam zapolnila gube ob znotraj. Vaša koža bo popolnoma obnovljena, vaš obraz pa bo ponovno zasijal v mladostnem videzu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.