Zaposlite otroke s piškoti iz kozarca

peka-piskotovMed šolskimi počitnicami se nam vse prepogosto zgodi, da ne vemo, kako zaposliti naše nadobudneže. Najmlajši se prehitro začnejo dolgočasiti. Piškoti iz kozarca se jim bodo zdeli neverjetno zabavni. V skledo bodo lahko vsuli vse potrebne sestavine, jih dobro premešali, nato pa oblikovali piškote kakr se jim bo pač zdelo. Ravno zaradi tega je peka piškotov lahko zelo kreativna aktivnost.

 

otroci-peka-piskotovPočutili se bodo bolj odraslo in odgovorno. Lahko vam bodo pomagali v kuhinji in pri tem izdelali nekaj okusnega. Seveda jih v kuhinji ne smete pustiti same. Otroci radi pripravljajo in še raje jedo piškote. Običajno pri tem pomažejo celo kuhinjo. Moka se raztrese po tleh, pultih, povsod so koščki razbitih jajčnih lupin in polito mleko.

Piškote iz kozarca lahko naročite v spletni trgovini Okusno.

Zakaj bi si naredili dodatno delo in po peki še kakšno uro čistili kuhinjo. Priprava piškotov iz kozarca je hitra, čista in enostavna. Tako enostavna, da bodo še izdelki vaših malčkov vedno slastni. Verjetno bodo malo čudne oblike, okus pa bo točno tak oziroma boljši, kot bi jih naredila vaša babica.

V službi vam sodelavke sploh ne bodo verjele, da je tako zelo okusne piškote spekla vaša šestletna hčerka. Seveda ne čisto sama, z nekaj pomoči očka ali mamice. Ko bo še malo zrasla, pa bo jih bo lahko pripravila čisto sama. Še nekaj let in bo znala sama pripraviti maso piškotov iz kozarca za peko in uporabljati pečico. Do takrat pa lahko skupaj uživate v kuhinji.

Priprava piškotov iz kozarca je ne samo enostavna ampak tudi zabavna. Otroci so navdušeni nad barvitimi mešanicami in različnimi okusi. Lešnik, čokolada, beli piškoti in celo bounty. Piškoti iz kozarca so lahko pripravljeni zelo hitro, kadar se vam mudi. Včasih pa jih raje naredimo počasi in se pri tem skupaj zabavamo z našimi malčki.

Več o piškotih si lahko preberete tudi v članku Slastni piškoti iz kozarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *