Podaljševanje trepalnic

podaljsevanje trepalnicZačasne umetne trepalnice imajo precej omejeno življenjsko dobo, saj se namestijo le za dan ali dva. Ta vrsta trepalnic ni primerna za nošenje med plavanjem spanjem ali tuširanjem. Nanašajo se s posebnim lepilom za trepalnice, ki je namenjen prav tem začasnim trepalnicam. Eyelash produkti za podaljševanje trepalnic so precej trajnejša rešitev, saj obstanejo trepalnice daljše im močnejše kar 3 do 4 tedne. Če želimo tako sijoče in lepe trepalnice obdržati dlje časa jih je potrebno redno vzdrževati.

Eyelash rešitve so vodoodporne, trepalnicam pa dajo videz kot da je na njih maskara, seveda s to prednostjo, da se lahko pri maskari nanošena ličila razmažejo, tu pa do tega ne more priti. Podaljšanje trepalnic se lahko izvede v različnih dolžinah, barvah in debelinah. Trepalnice imajo lahko popolnoma naraven videz lahko pa si tudi uredimo zelo glamurozne. Po želji vsake ženske pač. Cene podaljšanja trepalnic so odvisne predvsem od uporabljenih materialov, prepoznavnosti kozmetičnega salona, njegove lokacije, usposobljenosti in spretnosti kozmetičarke, ki bo poskrbela za nov videz vaših trepalnic. Sam postopek urejanja trepalnic traja običajno 1-2 uri. Dolžina je odvisna predvsem od števila nanošenih trepalnic. Kot že rečeno, je potrebno takšne trepalnice redno vzdrževati, zato se priporoča ponoven obisk salona po cca. 3-4 tednih.

Pri izvajanju postopka lahko pride tudi do razdražene ali vnete kože saj tako okolje kot tudi same trepalnice niso sterilne. Lepilo za nanos lahko povzroči tudi alergijske reakcije. Da bi se vsem tem problemov izognili vam svetujemo uporabo seruma za rast trepalnic s pomočjo katerega boste prišle do lepih, sijočih in daljših trepalnic po naravni poti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *