Polona Kisovec na delavnici “Prodaja in marketing” navdušuje s konkretnimi pristopi za trženje

Polona Kisovec, nosilka delavnice “Prodaja in marketing” je strokovnjakinja za uporabo neposrednega trženja v praksi ter prva državna prvakinja v direktnem marketingu. Je direktorica in lastnica podjetja za donosno trženje, 121 marketing d.o.o. Že več kot 10 let s stroškovno učinkovitim trženjem podjetjem iz različnih panog, tako pri nas kot v tujini, pomaga dosegati nadpovprečne prodajne uspehe. Polona Kisovec med drugim velja za eno najboljših tekstopiscev-prodajnopiscev v JV Evropi.

“V marketingu in prodaji moramo biti danes bolj kot kdajkoli prej drugačni, inovativni, izstopati od povprečja ter vedeti, komu in na kakšen način ponujamo svoje produkte, da bomo ustvarjali dodano vrednost, “pravi Polona Kisovec, strokovnjakinja za neposredno trženje.

Polona Kisovec je na prigovarjanje posameznikov in podjetij zasnovala praktično delavnico za usposabljanje mladih podjetnikov ter podjetij in njihovega prodajno-marketinškega oddelka.

Na delavnici “Prodaja in marketing” Polona Kisovec brez dlake na jeziku odkriva najnovejša spoznanja s področja neuromarketinga. Udeleženci se učijo iz praktičnih primerov ter interaktivnih vaj, kako biti pri prodaji uspešnejši od konkurence.

Polona Kisovec jim na njihovih primerih pokaže, kje iskati svoje kupce, kako ohranjati stik z njimi, kako oblikovati ponudbe ter predstaviti produkte kupcu, na način, da si jih kupec želi kupiti. Udeleženci so navdušeni, ko jim Polona Kisovec predstavlja tehnike za pripravo učinkovitih vsebin komunikacijskega spleta direktnega marketinga, tako da jih lahko že naslednji dan uporabijo za prodajo v svojem poslu.

Delavnica za trženje Polone Kisovec je še posebej koristna, saj posameznik usvoji temeljne veščine ena na ena komuniciranja za učinkovito vodenje prodajnega razgovora tako po telefonu in v živo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.