Prednosti IR panelov

ekosen ir paneliSi lahko predstavljate, da bi živeli v stanovanju, ki bi bilo brez primernega ogrevanja? Verjetno ne; še posebej pa ne v hladnejšem obdobju leta, ko so temperature veliko nižje. V današnjem prispevku vam bomo predstavili eno od najbolj učinkovitih načinov ogrevanja, kjer imajo osrednjo vlogo t. i. IR paneli. Zaupali vam bomo številne prednosti, ki vam jih taka oblika ogrevanja prinaša v vaše domove ali druge objekte, kjer je ogrevanje potrebno. Če vas zanimajo IR paneli in infrardečo ogrevanje, obiščite spletno stran podjetja Ekosen.

Najpomembnejše prednosti IR panelov
IR paneli veljajo za preverjene produkte, ki so tudi ustrezno certificirani. Imajo zelo dolgo garancijo, prav tako tudi svojo življenjsko dobo. Za vaše domovanje in druge številne objekte predstavljajo trajno in celovito ogrevanje. Z njihovo uporabo boste prihranili kar do 60 % pri stroških ogrevanja.

IR paneli so tudi finančno dostopni, saj je investicija možna tudi po korakih. To pomeni, da lahko z njimi za začetek opremite kopalnico, v nadaljevanju pa postopoma še druge prostore. Njihova investicija je bistveno nižja, saj pri vgradnji takega sistema za ogrevanje ne potrebujete kurilnice, kotlovnice in dimnika.

Občutek toplote, ki jo oddajajo IR paneli, je zelo prijeten in obenem izjemno naraven. Zelo hitro nam postane toplo, ogrevani prostor pa zelo dolgo zadrži pridobljeno toploto. Toplota med stropom in tlemi je povsem enakomerno razporejena. To v praksi pomeni, da ne prihaja do temperaturnih razlik.

Ogrevanje z IR paneli v največji možni meri odpravlja tudi vzroke za plesen in vlago. Posledično to zelo pozitivno vpliva na naše zdravje in počutje. Tudi upravljanje z IR apaneli je več kot pa le enostavno. Obenem je enostaven tudi njihov nadzor. Ta je možen tudi na daljavo, in sicer s posebnim usmernikom ali preko pametnega telefona.

Z IR paneli lahko za vsak prostor posebej nastavite želeno temperaturo. Montaža takih naprav je enostavna. Tudi poseganje v prostor ni veliko. Zaradi svoje posebne oblike in barve so v prostoru lahko povsem neopazni. Lahko pa, če seveda želite, v prostorih, kamor jih namestite, predstavljajo čudovite detajle, ki še kako zelo popestrijo vzdušje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.