Prevajalci za vsako tematsko področje

V podjetju Multilingual sodelujemo izključno z zanesljivimi in preverjenimi prevajalci, ki imajo na področju prevajanja vrsto let izkušenj in delo opravljajo brezhibno. Vsak prevajalec je specializiran za izbrano jezikovno kombinacijo, poleg tega pa imamo tudi strokovnjake, ki dobro poznajo terminologijo in specifike posameznega tematskega področja. Na ta način vam lahko na enem mestu zagotovimo prevajanje vseh tipov in različnih stopenj zahtevnosti besedil.

Naši prevajalci sicer prevajanje opravljajo kot poklic, vendar hkrati gojijo strast do prevajanja in jezika kot takega. Izbiramo le sodelavce, ki so zanesljivi in ki vlagajo v nadgrajevanje svojega znanja. Po vsakem opravljenem projektu se s strankami pogovorimo o njihovem zadovoljstvu in tako dobimo dodaten vpogled ter potrditev, da naši prevajalci delo opravljajo v skladu z vsemi pričakovanji.

Prevajalci vedno na dosegu roke
Naši prevajalci vam z veseljem priskočijo na pomoč tudi, kadar prevod potrebujete hitro. Do pet strani besedila lahko prevedejo že v istem dnevu, po potrebi pa jih med sabo povežemo tudi več, ki vaš projekt opravljajo sočasno in vam tako v izrednih okoliščinah zagotovijo rešitev po meri.

Pri nas boste ob vsakem sodelovanju čutili, da nam je mar za vaše želje in da delo opravljamo tako, da nam lahko zaupate in lahko vedno računate na nas.

Prevodi po najbolj ugodnih cenah.
Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Preberite članek: Sodni tolmač kot vaša desna roka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *