Serum za trepalnice

podaljsevanje trepalnic serumKer verjamem, da mora biti ženska urejena, prav tako pa to zahteva moja služba, se vsaj enkrat mesečno odpravim v kozmetični salon na nego obraza, prav tako pa tudi sama doma dobro skrbim za svojo kožo in lase. Koža je pač ena sama in če želimo, da se na njej ne bodo prehitro pojavili znaki staranja, potrebuje veliko nege – treba jo je vlažiti, nahraniti, poskrbeti za odstranjevanje starih celic s pilingom, uporabljati sredstva za prožnost … Poleg negovalne kozmetike, ki je namenjena izključno koži, pa redno uporabljam še nekaj: serum za trepalnice.

Pravijo, da so oči ogledalo duše. Nekateri v to verjamejo, drugim se zdi nesmiselno, sama pa sem prepričana, da so oči tiste, ki veliko povedo o nas. Pri ženski morajo biti iskrive in zapeljive. To pomeni, da je treba poskrbeti za tako imenovani lepotni spanec, dobro negovati kožo okoli oči, si vzeti med delom na računalniku predah in ob utrujenosti ali suhih očeh poseči po kapljicah, prav tako pa je vedno bistveno, da imamo lepo urejene obrvi in trepalnice. Če so te redke, si je pač treba pomagati, in s sodobnimi kozmetičnimi postopki ter sredstvi to niti ni težko.

Z obrvmi načeloma nimam težav, saj so goste in temne, tako da jih nisem nikoli barvala ali dorisovala, s trepalnicami pa nisem bila najbolj zadovoljna, zato sem pred časom v tujini kupila serum za trepalnice, ki naj bi jih okrepil in izboljšal njihovo rast.

Nad rezultati sem bila več kot navdušena, zato sem ga začela uporabljati redno. Sprva sem ga morala res naročati iz tujine, a sedaj je na voljo že tudi pri nas, tako da z naročanjem ni več nobenih težav. Moje oči so sedaj veliko lepše, kot so bile prej, in tudi takrat, kadar na trepalnice ne nanesem maskare, so te opazne in lepe.

Torej sem lahko videti urejena celo takrat, kadar sem pri ličilih precej skromna – in verjemite, da se koži precej prileže, da lahko tudi povsem svobodno zadiha, ne da bi bila obložena z dekorativno kozmetiko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.