Lux-factor serum za rast las

serum-za-rast-las-luxfactorImate težavo, ki je iz dneva v dan večja? Vam izpadajo lasje? Vas skrbi vaš izgled?  Težava izpadanja las ni tako majhna kot morda mislite. Z njo se soočajo številni moški, pa tudi ženske. Težave se lahko pojavijo hitro, morda že pred tridesetim letom. Lasje se začnejo redčiti, pri moških nastaja plešavost, ženskam izpadajo lasje enakomerno, po celem lasišču in se vztrajno redčijo. Lahko se zgodi, da boste brez pravilnega ukrepanja sčasoma postali brez las. Zato morate ukrepati in izbrati serum za rast las (več na naslovu http://lux-factor.com/serum-za-rast-las).

Naši lasje so bolj občutljivi kot včasih mislimo. Odzovejo se na stres, nezdrave prehranjevalne navade, hormonsko neravnovesje, genetiko, onesnažen zrak, preagresivne izdelke za lase, močno krtačenje, sušenje s sušilnikom, »peglanje las« in še bi lahko naštevali.

Na srečo smo sami odgovorni za svoje telo in lahko zanj prav tako sami največ storimo. Odpravimo se v najbližjo lekarno ali specializirano trgovino in si kupimo kvaliteten serum za rast las. Serum bo pomagal našim lasem, aktiviral bo lasne mešičke in spodbudil rast las. Lasje bodo rasli hitreje, gostejši in bujnejši bodo. Seveda ga moramo dosledno in dalj časa uporabljati, ob enem pa skrbeti za zdrav način življenja. Večina serumov za rast las našim lasnim koreninam prinaša manjkajoče vitamine in aminokisline, ki ponovno stimulirajo naše zaspane lasne mešičke. Že po nekaj tednih bomo opazili prve pozitivne znake in če bomo z uporabo nadaljevali, uspeh sigurno ne bo izostal.

Ne dovolite, da bi se mogli skrivati za pokrivali, izberite serum za rast las.

Leave a Reply

Your email address will not be published.