Sodni prevodi – najugodnejša ponudba

sodni-prevodSodni prevodi so besedila, kjer je vsaka beseda izredno pomembna, zato je zahtevano, da jih opravijo s strani Ministrstva pooblaščeni sodni tolmači. V podjetju Multilingual na enem mestu združujemo ustrezno usposobljene strokovnjake za različne jezike, ki poskrbijo, da so sodni prevodi narejeni natančno, brezhibno in v dogovorjenem časovnem roku.

 

Sodni prevodi so namreč večinoma potrebni za uradna besedila, potrdila o zakonskem stanu, policijske zapisnike, urejanje dokumentacije za tujino ipd. Pomembno je, da se odločite za zaupanja vredno prevajalsko agencijo, kot je Multilingual, kjer na enem mestu dobite vse, kar potrebujete. Pomoč vam ponudimo tudi, če potrebujete sodni prevod za specifično jezikovno kombinacijo, saj smo s široko mrežo sodelavcev pripravljeni na vse izzive.

 

Vrhunska storitev in prihranki

 

Sodni prevodi zahtevajo specializirano prevajalsko znanje, zato so tudi cene na trgu običajno nekoliko višje. V podjetju Multilingual smo oblikovali cenovno ugodno ponudbo za vsak žep, hkrati pa vam seveda zagotovimo brezhibno izvedbo in kakovost.

 

Sodni prevodi včasih zahtevajo zelo kratke izvedbene roke, zato smo vam pripravljeni iti naproti tudi, kadar se znajdete v časovni stiski. Prevode do 5 strani vam zagotovimo še isti dan in besedilo po potrebi dostavimo na želeni naslov.

 

Pri nas zares dobite preverjeno storitev po meri in garancijo kakovosti. Preizkusite nas in prepričani smo, da se boste z veseljem vračali.

 

Sodni prevodi po nizkih cenah.

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.