Spodnje perilo

Poznamo veliko vrst spodnjega perila kot tudi različnih proizvajalcev, različnih materialov, oblik ter cenovno ugodne. Najbolj razširjene in najbolj popularne kot spodnje perilo sodijo tangice, ki jih nosi večina današnjih žensk in pa tudi nekateri moški. Več na http://www.moda-lepota.com/.Potem so tu še bokserice ki jih tudi nekatere ženske nosijo saj se v njih počutijo odlično.  Obstajajo tudi spodnja perila za ženske kot so pajkice za oblikovanje postave.  Imamo pa tudi funkcijska športna spodnja perila za kolesarjenje in smučanje tako za ženske kot za moške. Obstajajo tudi dolge spodnje hlače ki jih uporabljajo starejši ljudje.

Največji izbor spodnjega perila imajo danes na voljo ženske ker se razni proizvajalci ženskih izdelkov in modni oblikovalci teh odločijo tudi za izdelavo svoje blagovne znamke spodnjega perila. Izbor materialov iz katerega so narejena spodnja perila danes je veliko večji kot pred leti. Najbolj važno je iz kakšnega materiala je narejeno ker nekaterim ne odgovarjajo vsi uporabljeni materiali ki se nahajajo v spodnjem perilu.

Tako da danes najdemo v veliko spodnjem perilu kot so  bokserice  90 % poliestra, 10 % elastana med tem ko je podloga iz 100 %  bombaža.  Mislim da so pri ženskem spodnjem perilu enaki materiali.  Med tem ko je pri funkcijskem športnem spodnjem perilu veliko več  drugih materialov kot so  pri navadnem spodnjem perilu. Pri spodnjem perilu ki ga danes nosimo je najbolj pomembno da se v njem počutimo udobno in sproščeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.