Zakaj je serum za rast trepalnic tako učinkovit?

Marsikatera ženska je že slišala za eno boljših inovacij v kozmetični industriji – serum za rast trepalnic. A vendar mnoge z njim nimajo nobenih izkušenj, zato se morda zdi, da proizvajalci serumov zdrave in dolge trepalnice obljubljajo tjavendan. Z njegovim nanašanjem je namreč na prvi pogled to težko doseči. Le kako lahko tovrsten izdelek ustvari učinek, ki je primerljiv videzu, ki ga dosežemo z nanašanjem umetnih trepalnic ali permanentnim podaljševanjem trepalnic?

Naj vam zaupamo skrivnost – serum za rast trepalnic je tako učinkovit, ker vsebuje prav posebno formulo za rast trepalnic, sestavine v njem pa so preverjenega in kvalitetnega porekla. Ena izmed pomembnejših sestavin v boljših serumih je citronska kislina, ki ni uporabna le v kuhinji, ampak tudi v kozmetiki – trepalnicam namreč zagotavlja optimalne pogoje za pospešeno rast. Pred škodljivimi vplivi iz okolja jih ščiti dinatrijev fosfat in jih obenem hrani že v samem rastnem mešičku – zaradi tega zrastejo bistveno hitreje, se manj lomijo in izpadajo. K njihovi elastičnosti pa pripomore celulozna guma, ki ustvari tanek zaščitni sloj, hkrati pa trepalnice zaščiti in jih okrepi.

Se sprašujete, kako lahko serum za rast trepalnic ob redni uporabi vaše trepalnice ne le podaljša, ampak tudi zgosti? To nalogo opravlja zgoščevalec, natrijev klorid – še ena naravna sestavina, ki je izjemno priljubljena in uporabna v kozmetični industriji. V kombinaciji s celulozno gumo zagotavlja optimalno viskoznost pri nanosu, kar pomeni, da se serum dobro oprime trepalnic in obstane na nanešenem mestu, obenem pa ne kaplja in ne polzi v oko. V primerjavi z drugimi metodami podaljševanja trepalnic je serum za rast trepalnic cenovno dostopnejši in bolj varen. Njegova uporaba je primerna tudi za ljudi z občutljivimi očmi, saj jih zaradi vsebnosti naravnih in kvalitetnih učinkovin ne draži in ne povzroča neželenih stranskih učinkov. Njegova dodatna prednost je, da se lahko nanaša sočasno z ličili, deluje pa tudi na obrveh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.