Jezikovna šola Ljubljana

Zaradi vse večje potrebe po znanju tujih jezikov imamo na razpolago ogromno jezikovnih šol, ki nam ponujajo pestro izbiro jezikovnih tečajev. Če iščete jezikovno šolo v Ljubljani, vam svetujemo, da obiščete jezikovno šolo Lingula, ki se nahaja v BTC-ju (Šmartinska c. 152, dvorana A).Prav zanimive so poletne jezikovne šole, ki so namenjene osnovnošolcem, med drugimi pa jim prirejajo zelo aktivne počitnice z možnostjo zabave, športa in druženja. Prav tako so namenjene vsem dijakom vseh letnikov in vseh srednjih šol.

Same jezikovne šole nam poleg velike izbire jezikovnih tečajev ponujajo tudi prevajanja iz različnih tujih jezikov v slovenščino oziroma obratno in pa mednarodne izpite s katerim si pridobimo mednarodni certifikat.

Mednarodni certifikat je pravzapra dokazilo o znanju, ki nam odpira čedalje več vrat.

Večkrat imamo problem, kako izbrati med različnimi jezikovnimi šolami, in ko izbirate med njimi se osredotočite na vprašanja kot so naprimer:

1. Kdo so učitelji? So to profesorji usposobljeni za poučevanje?
2. Kakšni so programi?
3. Kakšen je način poučevanja?
4. Kje potekajo tečaji?
5. Kakšna je cena tečaja?

To je samo malenkost vprašanj, ki vam lahko pomagajo pri izbiri jezikovne šole. Bistvo je, da izberete ugledno šolo z izkušnjami in dobrimi profesorji, ki vas bodo “namučili” a boste kljub vsemu uživali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.